str. Meteor 37A, Cluj-Napoca
+4-0264-438572
vilameteor@yahoo.com
Rezervare
Cazare Pensiune Zorilor Cluj
cazare zorilor cluj

Pensiunea Meteor  Cluj  este o pensiune clasificata la 3 stele care ofera cazare ieftina si confortabila, situata in zona rezidentiala a cartierului Zorilor in vecinatatea unor importante reprezentante de firma straine cum sunt: Mercedes, Citroen, Renault, BMW, Skoda a Facultatii de Constructii Instalatii si Arhitectura din cadrul Universitatea Tehnica Cluj-Napoca.

De asemenea, Pensiunea Meteor Zorilor Cluj se afla in proximitatea unor spitale si clinici dintre care cele mai importante sunt: Spitalul de Recuperare, clinicile private: LUKMED si Artis 3 situate pe strada Republicii si intr-o arie mai extinsa se afla Institutul Oncologic „Prof. dr.I. Chiricuta”, Clinica de Boli Infectioase, Clinica de Neuropsihiatrie si Clinica de Endocrinologie.

Pe de alta parte, Pensiunea Meteor Cluj situata in cartierul Zorilor  este la 300 m distanta de principala artera de circulatie de intrare in Cluj-Napoca dinspre Bucuresti-Calea Turzii- si la 100 m de alta artera principala, str. Observatorului.

Avand in vedere pozitia strategica a Pensiuneii Meteor  Cluj recomandam cu drag potentialilor clienti sa ne treaca pragul cu incredere fie ca sunt in calatorie de afaceri, ori in vacanta , fie participa la o varietate de evenimente organizate in orasul nostrum de exemplu: concerte, nunti, admiteri la facultati, excursii, la spitale.

Pensiunea Meteor  Cluj se adreseaza tuturor clientilor pentru care “acasa este cel mai bine”  datorita atmosferei discrete si relaxante,  create de proprietar si conferita de intreaga afacere de familie.

Va asteptam cu drag la pensiunea Vila Meteor din Cluj-Napoca!